Min frånvaro här på bloggen är så hög som den kan vara. Men nu håller jag på att samla på mig blogg ideer så tänkte jag att vi hörs när vi får internet hemma igen. Då kommer jag att kunna blogga från datorn och skriva ordentliga inlägg med ordentliga bilder. Min kamera är täckt av damm nu. Nej men vi se om en till två veckor! Ha det så bra sålänge! Kram <3
Min fina fuxfia <3
 
 
 

3 kommentarer

Anonym

26 Nov 2014 22:09

Damm stavas med två m 😉😘😉 Puss!

Anonym

27 Nov 2014 13:06

sadeln ligger ju förfan på bogbladet på hästen o du skänklar på bogen, skaffa hjälp

Svar: Sadeln passar inte Sessan helt 100 % och glider fram ibland. Vilket man kan se på schabraket som ligger rätt och sadeln längre fram. Jag glider också fram i sadeln pga mina ridbyxor.
Att lägga en kommentar och tala om att någonting är fel är helt okej. Men att vara otrevlig och komma med ett "skaffa hjälp" är helt onödigt och inte alls okej. Kram
Hanna Sandklef Eliasson

Anonym

01 Dec 2014 22:06

Tråkigt att vi som håller på med hästar skickar kommentarer till varandra på ett sånt sätt. Bättre då att komma med konstruktiv kritik som lyfter, stärker och hjälper en som kanske är osäker. Läser Hannas blogg ibland, och ser liknande kommentarer. Är det från samma person? I så fall verkar det vara någon som är större i behov av att leta fel hos andra för att må bättre själv, än att kommentera för hästens skull. För i så fall hade den personen inte behövt formulerat sig så elakt.
Du verkar ha en jättefin häst Hanna, och ni kommer säkert att växa och utvecklas ihop. Ta gärna hjälp av andra erfarna ryttare som kan titta när du rider, och kanske börja med lektioner.
Ha det gott!
/ ML

Kommentera

Publiceras ej