Hejsan! Förlåt för att jag inte bloggat idag. Hade inte tillfälle imorse och mitt mobinät funkar inte fören imorgon. Så ja. Men jag tänkte berätta lite om provridningen igår. Det var som sagt ett 12:årigt skimmel sto :) Hon var jätte fin! Lite typiskt sto humör bara haha ;) Hon var ganska så tjurig när vi kom. Men jag är inte så petig med sånt för jag vet ju hur de flesta ston är eller så. Och alla hästar har sina dagar så va fasen gör de om hon va lite små tjurig? 
 
Hon var annars snäll att göra irodning och så. Men blev lite sur när man drog åt gjorden men det gjorde helelr ingenting. Som sagt jag är inte så noga med sånt. Men det är klart att om hästen är jätte tjurig och bits och har sig när man hanterar den, då är det ju en helt annan sak men ja. Ni fattar. 
 
Hur som helst. När jag satte upp var hon jätte go att rida. Hade ett litet roligt steg. Hennes framben satt ganska långt ifrån varandra eller så och det kändes lite när man red henne. Men hon hade ett roligt men härligt steg. Hon var ganska pigg! Taktade lite då och då. Men hon var lite stark och lyssnade inte riktigt i början. Men efter en stund när jag travat lite och liksom känt lite på enne så kändes det riktigt bra :) Hon lyssnade även om hon inte gjorde någonting gratis som man säger. Jag fick verkligen jobba jag med haha! Men allt kändes faktiskt riktigt bra! Det ända "dumma" eller hur jag nu ska utrycka mig, var hennes galopp. Hon hade lite svårt för galoppen. De sa även hennes ägare. Hon byte galopp hela tiden och hade kors galopp. Det var lite jobbigt :( det var det som tyvärr drog ner på vad jag tyckte om henne. Om galoppen hade varit "bra" så hade jag inte tvekat. Men samtidigt så lär man ju sig. Samma sak med Valle. Han var också super jobbig i början. Men man lär sig rida sin häst. 
 
Men angående denna hästen så vet ja inte riktigt. Det var liksom inte ''Jaa! Denna hästen vill jag ha!'' Mern det var heller inte ''Nej detta är nog ingenting för mig''. Så jag ska fundera lite mer på det. Jag ska nog åka och rida henne en gång till i alla fall. Sen får vi se. Jag har lite andra hästar på gång :)
 
Tyvärr har jag inga bilder all att lägga upp nu. Eller jo gamla bilder i så fall. Men inga bilder från provridningen. Jag bloggar från Danis dator. Men film ska komma upp imorgon :) kanske till och med ikväll! Kram <3